Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Întâlnire de urgenţă a fotbaliştilor Barcelonei, acasă la Luis Suarez! Detaliile oferite de presa din Argentina

FOTO | Întâlnire de urgenţă a fotbaliştilor Barcelonei, acasă la Luis Suarez! Detaliile oferite de presa din Argentina

FC Barcelona

Comentarii

Fotbaliştii Barcelonei s-au întâlnit în casa lui Luis Suarez (33 de ani), jucătorul de care Ronald Koeman (57 de ani), noul antrenor de pe Camp Nou, vrea să scape. Presa din Argentina a aflat despre întâlnirea jucătorilor, care ar fi durat, potrivit informaţiilor jurnaliştilor argentinieni, până la 23:30.

Apele din jurul clubului Barcelona sunt departe de a fi liniştite, deşi se încearcă asta din răsputeri. Înfrângerea cu Bayern, 2-8 în Liga Campionilor, a aprins foarte tare spiritele. Antrenorul Quique Setien a fost demis şi înlocuit cu Ronald Koeman, se vrea plecarea preşedintelui Josep Maria Bartomeu, iar jucători precum Luis Suarez, Arturo Vidal, Ivan Rakitic sau Samuel Umtiti au fost anunţaţi că trebuie să-şi caute echipă.

Toate astea au dus, conform jurnaliştilor de la Ole, la întâlnire a fotbaliştilor Barcelonei, acasă la Luis Suarez. Înâtlnirea a avut loc după ce Leo Messi (33 de ani), nu s-a prezentat la club, luni, pentru efectuarea testului pentru COVID-19 şi pentru primul antrenament sub Ronald Koeman, şi ar fi durat până la 23:30. La casa lui Luis Suarez au fost văzuţi Jordi Alba, maşina soţiei lui Leo Messi, dar şi soţia lui Sergio Busquets. Nu a fost văzut, însă, Leo Messi, poate cel mai important fotbalist al grupării blaugrana.

Plecarea lui Messi de la FC Barcelona, din ce în ce mai aproape!

Înfrângerea cu Bayern i-a pus capac lui Leo Messi, care vrea să plece de la FC Barcelona, deranjat fiind şi de declaraţiile făcute de preşedintele Josep Maria Bartomeu după partidă. Conform jurnaliştilor apropiaţi de clubul catalan, între cei doi, iar Messi vrea să plece, fiind deja ofertat de Manchester City. Barcelona refuză însă să-l vândă, deşi avocaţii fotbalistului au cerut o întâlnire cu şefii pentru a pune la punct o despărţire amiabilă. Rămâne de văzut care va fi finalul acestei "telenovele".

FOTO: Ole

Afla mai multe despre: fc barcelonaintalnirejucatorifoto 

viewscnt
Articole similare