Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Inter Milano a confirmat despărţirea de Mauro Icardi. Gestul care nu mai lasă loc de interpretari

FOTO | Inter Milano a confirmat despărţirea de Mauro Icardi. Gestul care nu mai lasă loc de interpretari

Inter Milano

Comentarii

Inter Milano l-a transferat joi pe Romelu Lukaku de la Manchester United pentru o sumă record în istoria clubului lombard, iar dacă transferul atacantului belgian nu era un motiv destul de întemeiat pentru a fi evidentă plecarea lui Mauro Icard, gestul făcut de clubul nerazzurro pune capăt interpretărilor.

Inter Milano a anunţat, prin intermediul reţelelor de socializare, că Romelu Lukaku va purta numărul 9 la noua sa echipă. Aşadar, el i-a "furat" numărul lui Mauro Icardi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NUMBER REVEAL!  #Lukaku #WelcomeRomelu #NotForEveryone #ForzaInter #Inter

A post shared by Inter (@inter) on

Fostul căpitan al lui Inter Milano nu mai are un viitor la club, iar decizia de a îi da numărul său altui jucător confirmă şi mai mult acest lucru. Pentru serviciile argentinianului s-au interesat mai multe echipe din Serie A, precum campioana Juventus, dar şi AS Roma sau Napoli. 

80 de milioane de euro a plătit Inter Milano pentru transferul lui Romelu Lukaku. Manchester United l-a lăsat pe belgian să plece după doar două sezoane petrecute pe Old Trafford. Romelu Lukaku a semnat cu Inter un contract valabil până în vara anului 2024. Şapte milioane de euro pe sezon va fi salariul belgianului pe Giuseppe Meazza. 

Afla mai multe despre: mauro icardiinterlukaku 

viewscnt
Articole similare