Experiențe împreună.
You are here:

FOTO INTERZIS MINORILOR | Becky Lynch, în filme pentru adulţi! Postura jenantă în care a fost pusă campioana din WWE

FOTO INTERZIS MINORILOR | Becky Lynch, în filme pentru adulţi! Postura jenantă în care a fost pusă campioana din WWEgalerie foto

WWE

Comentarii

Popularitatea lui Becky Lynch(n.r. Rebecca Quin) a explodat în ultimul an. Irlandeza a făcut parte din primul main event feminin de la WrestleMania, acolo unde a reuşit să devină totodată şi prima femeie care câştigă în acelaşi timp centura Raw şi centura SmackDown.

De acest lucru a profitat o actriţă de filme pentru adulţi. Haley Ryder are trăsături fizice asemănătoare cu ale lui Becky Lynch, astfel că s-a gândit să se dea drept superstarul WWE pe un site pentru adulţi.

Video-ul urcat pe respectivul site poartă titlul de "Becky Lynch Sex Tape", dar fără nici cea mai mică legătura cu luptătoarea irlandeză. Pentru a încerca să atragă vizualizări, Haley Ryder a încărcat video-ul de pe un cont care lăsa impresia că are legătură cu wrestlingul.

Tactica starletei porno a funcţionat excelent, deoarece videoclipul a devenit viral, cu peste un milion de vizualizări în numai câteva zile. Aceeaşi filmare se regăseşte şi pe contul oficial al lui Haley Ryder, dar acolo nu s-au înregistrat decât 25 de mii de vizualizări, diferenţă care explică de ce actriţa a preferat să se drept campioana WWE Raw, Becky Lynch.

 

VEZI GALERIA FOTO CU SOSIA LUI BECKY LYNCH

 

viewscnt
Articole similare
Simona Halep s-a calificat in finala de la Roma, dupa un meci incredibil cu Garbine Muguruza