Experiențe împreună.
You are here:

FOTO INTERZIS MINORILOR | Becky Lynch, în filme pentru adulţi! Postura jenantă în care a fost pusă campioana din WWE

FOTO INTERZIS MINORILOR | Becky Lynch, în filme pentru adulţi! Postura jenantă în care a fost pusă campioana din WWEgalerie foto

WWE

Comentarii

Popularitatea lui Becky Lynch(n.r. Rebecca Quin) a explodat în ultimul an. Irlandeza a făcut parte din primul main event feminin de la WrestleMania, acolo unde a reuşit să devină totodată şi prima femeie care câştigă în acelaşi timp centura Raw şi centura SmackDown.

De acest lucru a profitat o actriţă de filme pentru adulţi. Haley Ryder are trăsături fizice asemănătoare cu ale lui Becky Lynch, astfel că s-a gândit să se dea drept superstarul WWE pe un site pentru adulţi.

Video-ul urcat pe respectivul site poartă titlul de "Becky Lynch Sex Tape", dar fără nici cea mai mică legătura cu luptătoarea irlandeză. Pentru a încerca să atragă vizualizări, Haley Ryder a încărcat video-ul de pe un cont care lăsa impresia că are legătură cu wrestlingul.

Tactica starletei porno a funcţionat excelent, deoarece videoclipul a devenit viral, cu peste un milion de vizualizări în numai câteva zile. Aceeaşi filmare se regăseşte şi pe contul oficial al lui Haley Ryder, dar acolo nu s-au înregistrat decât 25 de mii de vizualizări, diferenţă care explică de ce actriţa a preferat să se drept campioana WWE Raw, Becky Lynch.

 

VEZI GALERIA FOTO CU SOSIA LUI BECKY LYNCH

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe