Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Iubita unui fost fotbalist de la Manchester City s-a sinucis! Ultimul mesaj pe care l-a trimis: ”Sunt o povară, m-am săturat de tot”

FOTO | Iubita unui fost fotbalist de la Manchester City s-a sinucis! Ultimul mesaj pe care l-a trimis: ”Sunt o povară, m-am săturat de tot”galerie foto

Diverse

Faye Haward, iubita fotbalistului Billy O`Brien, a decis să-şi pună capăt zilelor. Tânăra avea doar 23 de ani şi nu a putut depăşi, pe fond psihic, problema medicală de care suferea.

Faye Haward s-a dus la doctor pentru a rezolva problemele cu migrenele pe care le avea de ceva vreme, dar tânăra de 23 de ani s-a ales cu o altă problemă, extrem de gravă şi, în acelaşi timp, ruşinoasă.

Iubita lui Billy O`Brien, fost fotbalist la City şi actual goalkeeper la Macclesfield, a ajuns să sufere de o problemă în zona intimă prin care nu îşi putea controla nevoie fiziologice.

Din acest motiv, Faye stătea numai în casă şi a fost nevoită să renunţe la serviciu. A intrat într-o depresie severă şi a sfârşit prin a se spânzura. ”Sunt o povară, m-am săturat de tot”, i-a scris tânăra iubitului ei înainte de a-şi lua viaţa.

Comentarii
viewscnt