Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Iubita unui fotbalist a făcut dezvăluiri şocante: ”M-a bătut cu o bară de fier şi a spart o oglindă în capul meu”

FOTO | Iubita unui fotbalist a făcut dezvăluiri şocante: ”M-a bătut cu o bară de fier şi a spart o oglindă în capul meu”galerie foto
Comentarii

Reece Thompson a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare, după ce a recunoscut că şi-a atacat cu bestialitate iubita. Fotbalistul îşi ispăşeşte deja pedeapsa şi a fost concediat de clubul său.

Iubita lui Reece Thompson a dezvăluit calvarul şi cruzimile la care a fost supusă în relaţia cu fotbalistul de 25 de ani.

La început, lucrurile au mers minunat, dar apoi totul s-a schimbat brusc. A început să mă lovească, iar scandalurile s-au înmulţumit. M-a bătut la fund cu o bară de fier, apoi a luat o oglindă mare din casă şi mi-a spart-o în cap. Mi-a fost teamă că o să mor.

Nu s-a oprit. A luat o nouă oglindă din casă şi mi-a spart-o din nou în cap. Mi-a zis să fiu demnă şi să accept bătaia fără să mă plâng”, le-a spus femeia judecătorilor.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: reece thompson 

viewscnt
Articole similare