Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Iubita unui star de la Real Madrid are 18 ani şi a devenit vedetă pe Instagram. Ce postează pe reţelele de socializare

FOTO | Iubita unui star de la Real Madrid are 18 ani şi a devenit vedetă pe Instagram. Ce postează pe reţelele de socializaregalerie foto

Diverse

Comentarii

Alicia Gomez Oliveira, iubita lui Eder Militao, este din ce în ce mai populară pe reţelele de socializare. Fanii Instagram sunt impresionaţi de trăsăturile tinerei de 18 ani.

Eder Militao nu traversează cea mai bună perioadă a carierei. Transferat în vară de Real Madrid de la FC Porto, contra sumei de 50 de milioane de euro, fundaşul de 21 de ani a avut până acum doar 9 apariţii, timp în care a strâns doar 632 de minute. În schimb, odată cu transferul la Real Madrid, iubita fotbalistului este tot mai căutată pe reţelele de socializare.

În acest moment, Alicia Gomez Oliveira are 258.000 de fani pe contul său de Instagram, dar numărul acestora este în continuă creştere. Explozia de Like-uri a venit după ce iubitul ei a fost transferat de Real Madrid.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

 Galerie foto

Afla mai multe despre: eder militao 

viewscnt
Articole similare