Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO Jucătorii Macedoniei de Nord, aplauze pe teren pentru Pandev. Ce cadou i-au făcut olandezii la retragere

FOTO Jucătorii Macedoniei de Nord, aplauze pe teren pentru Pandev. Ce cadou i-au făcut olandezii la retrageregalerie foto

EURO 2020

Comentarii

Goran Pandev a disputat ultimul său meci internaţional, la Euro 2020.

Titular în tricoul reprezentativei Macedoniei de Nord, Goran Pandev a anunţat că se va retrage din activitate după partida cu Olanda de la Euro 2020.

În momentul schimbării sale, Pandev a fost aplaudat la scenă deschisă, atât de jucătorii macedoneni, cât şi de olandezi, dar şi de spectatorii prezenţi pe Amsterdam Arena. Înainte de meci, olandezii i-au oferit starului macedonean un tricou cu numărul de selecţii bifate de Goran Pandev în cariera sa.

În vârstă de 37 de ani, Goran Pandev spune adio unei cariere impresionante. A jucat la Belasica, Inter Milano, Spezia, Lazio, Napoli, Galatasaray şi Genoa, iar pentru naţionala Macedoniei de Nord a adunat 122 de meciuri şi 38 de goluri.

Este campion al Italiei cu Inter Milano, dar şi al Turciei cu Galatasaray, iar în 2009-2001 a cucerit UEFA Champions League. Participarea la turneul final Euro 2020 alături de naţionala ţării sale este performanţa cea mai importantă din palmaresul acestei reprezentative. 

Olanda a învins Macedonia de Nord, scor 3-0, într-un meci disputat la Amsterdam şi arbitrat de Istvan Kovacs.

Afla mai multe despre: goran pandev 

viewscnt
Articole similare