Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Kinsey Wolanski, ARESTATĂ în Brazilia, după ce a vrut să intre pe gazon la finala Copa America! Iată cum s-a deghizat blonda

FOTO | Kinsey Wolanski, ARESTATĂ în Brazilia, după ce a vrut să intre pe gazon la finala Copa America! Iată cum s-a deghizat blondagalerie foto
Comentarii

Kinsey Wolanski a ajuns din nou în arest, după ce planurile blondei de a intra pe gazon şi la finala Copa America (Brazilia - Peru 3-1) au fost dejucate de autorităţile braziliene.

Devenită celebră după ce a intrat pe teren la finala Champions League 2019, superba blondă s-a deghizat pentru a da o nouă lovitură de imagine, dar ofiţerii însărcinaţi cu asigurarea securităţii la finala Copa America i-au dejucat planurile.

Tânăra de 22 de ani a postat pe Instagram imagini în care apare alături de iubitul ei, ambii deghizaţi, precizând că se îndreaptă spre "închisoare" după ce au fost prinşi.

GALERIE FOTO



Cei doi au ajuns la stadionul Maracana, din Rio de Janeiro, însă nu au reuşit să intre pe gazon.

"Am zburat în Brazilia, ne-am deghizat şi am ajuns pe stadion, dar 20 de gărzi de securitatea ne-au blocat! Am ieşit din închisoare şi acum ne bucurăm de timpul petrecut în Brazilia", a scris Wolanski pe reţelele de socializare.


GALERIE FOTO - Kinsey Wolanski la finala Champions League - imaginile care au făcut înconjurul internetului.



Pe 1 iunie, Wolanski a reuşit să pătrundă pe gazon în prima repriză a finalei Champions League, Liverpool - Tottenham 2-0, iar ulterior a câştigat peste 2 milioane de urmăritori pe contul oficial de Instagram.
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: braziliakinsey wolanskicopa america 

viewscnt
Articole similare