Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | L'Equipe a caricaturizat demiterea lui Thomas Tuchel de la PSG!

FOTO | L'Equipe a caricaturizat demiterea lui Thomas Tuchel de la PSG! galerie foto
Comentarii

L'Equipe a publicat o caricatură amuzantă după demiterea antrenorului Thomas Tuchel de la PSG, chiar înaintea Crăciunului.

Caricatura îl înfăţişează pe antrenorul german în poalele unui Moş Crăciun îmbrăcat cu veşminte cu tentă arabă, o trimitere la patronii din Qatar ai clubului.

"Dar am cerut numai jucători noi", se plânge Tuchel moşului.

"Ascultă! Ţi-am dat un cec, aşa îţi poţi cumpăra ceea ce îţi doreşti", i-a răspuns Moş Crăciun.



Caricatura se referă la faptul că Tuchel, confruntat în acest an cu multe probleme de lot din cauza accidentărilor şi a infectărilor cu noul coronavirus, a cerut public "întăriri" de mai ori, ceea ce a iritat conducerea clubului.

Cotidianul Le Parisien, citat de presa franceză, a scris, joi, că demiterea antrenorului Thomas Tuchel de la conducerea tehnică a echipei PSG va costa clubul parizian suma de şapte milioane de euro.

Conducerea gupării trebuie să le achite antrenorului Thomas Tuchel şi asistenţilor săi, Zsolt Low şi Arno Michels, suma totală de şapte milioane de euro, reprezentând salariile pe următoarele şase luni rămase din contract.

Tuchel a venit la Paris în 2018, iar în 2019, contractul său a fost prelungit până în vara anului 2021. Tehnicianul german a primit şi o creştere de salariu, de la cinci milioane de euro la 7,5 milioane de euro.

Demiterea lui Tuchel nu a fost anunţată oficial de PSG, dar presa franceză a scris, joi, că germanul a fost informat, miercuri noapte, după victoria cu Strasbourg, din campionatul Franţei, scor 4-0, că nu va mai fi antrenorul echipei.

Thomas Tuchel ar urma să fie înlocuit de argentinianul Mauricio Pochetino, care a pregătit ultima dată, până în noiembrie 2019, formaţia Tottenham.

Afla mai multe despre: thomas tuchelpsgdemiterecaricatura 

viewscnt
Articole similare