Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | La doar 10 ani, Cristiano jr. şi-a întrecut tatăl. Postarea devenită virală făcută de Cristiano Ronaldo

FOTO | La doar 10 ani, Cristiano jr. şi-a întrecut tatăl. Postarea devenită virală făcută de Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo a sărbătorit miercuri ziua de naştere a fiului său cel mare, Cristiano junior, care a împlinit 10 ani. Imediat, postarea făcută de starul portughez a devenit virală pe reţelele de socializare.

Cristiano Ronaldo i-a urat fiului său "la mulţi ani", iar fiul său a "furat" toate privirile cu noul său look, obicei pe care îl avea şi starul lui Juventus, care de-a lungul timpului a avut mai multe frizuri cel puţin interesante. 

De curând, Ronaldo a abordat un nou look, dar care nu l-a oprit din a fi o maşinărie de goluri. 25 de goluri a marcat Ronaldo pentru "bătrâna doamnă" în acest sezon. 

"Nu pot să cred că fiul meu are 10 ani. Tot timpul ai fost o sursă de mândrie pentru un tată care te iubeşte atât de mult. Felicitări, te iubesc foarte mult", a scris Ronaldo în postare. 

S-a dat de gol! Cristiano Ronaldo pleacă de la Juventus

De-a lungul timpului, despre Ronaldo s-a scris că va călca pe urmele unor fotbalişti precum David Beckham, Zlatan Ibrahimovic, Thierry Henry sau David Villa, iar această zi este tot mai aproape: "În urmă cu câţiva ani, mi-a spus că probabil va ajunge în America", a declarat Nani, potrivit ESPN. 

În acest moment, Ronaldo are cele mai mari şanse să ajungă la Inter Miami, echipa patronată de David Beckham şi care va debuta în noul sezon din MLS. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare