Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Leicester City îşi construieşte cea mai modernă bază de antrenament din Europa. Va costa 114 milioane de euro

FOTO | Leicester City îşi construieşte cea mai modernă bază de antrenament din Europa. Va costa 114 milioane de eurogalerie foto

Premier League

Comentarii

Leicester City mai face un pas către obiectivul de a deveni una dintre cele mai importante echipe din Premier League. Finanţatorul thailandez al echipei plănuieşte să construiască o bază de pregătire exclusivistă, care va costa nu mai puţin de 114 milioane de euro.

Proiectul noii baze de pregătire a celor de la Leicester City a fost desenat de firma de arhitectură KSS Designs, aceeaşi care a creat baza de pregătire a lui Tottenham, terenul principal din parcul de tenis de la Wimbledon, ori noua tribună de pe stadionul Anfield. De data aceasta, arhitecţii s-au întrecut însă pe ei înşişi.
 
CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO!
 
Noua bază a celor de la Leicester va fi construită pe o suprafaţă de 75 de hectare şi are 12 terenuri de antrenament de mărime normală, câteva terenuri mai mici, dar şi un teren acoperit de mărime normală, inclus într-o clădire multifuncţională. Costul total al lucrărilor va fi de 100 de milioane de lire, aproximativ 114 milioane de euro.
 
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: leicester citypremier leaguebaza de pregatireconstructie 

viewscnt
Articole similare