Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Lovitură marca Bayern Munchen! Campioana Germaniei îl ia gratis pe înlocuitorul lui Manuel Neuer

FOTO | Lovitură marca Bayern Munchen! Campioana Germaniei îl ia gratis pe înlocuitorul lui Manuel Neuer

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern l-a ales pe înlocuitorul lui Manuel Neuer (33 de ani). Omul care îi va lua locul în poarta bavarezilor vine tot de la Schalke 04, de unde a fost achiziţionat şi Neuer, în 2011.

Bild a făcut marele anunţ pentru campioana Germaniei. Bayern Munchen a ajuns la un acord cu tânărul portar al lui Schalke, Alexander Nubel (23 de ani), unul dintre goalkeeperii de mare viitor ai nemţilor. Jurnaliştii nemţi scrie că Nubel a ajuns la un acord cu Bayern şi va semna pe cinci ani cu echipa de pe Allianz Arena. Nubel se va alătura lotului lui Bayern în vara lui 2020.

Potrivit sursei citate, Alexander Nubel ar urma să devină opţiunea numărul 1 pentru bavarezi abia în 2023, după retragerea actualului portar. Nubel a strâns 17 meciuri în acest sezon la Schalke, unde este şi căpitan, şi a reuşit să păstreze poarta intactă în doar cinci partide.

Nubel va sosi gratis la Bayern. Contractul cu Schalke, la care se află din 2015, expiră la finalul acestui sezon. Portarul german se află însă la doar al doilea sezon ca titular la Gelsenkirchen.

Afla mai multe despre: manuel neuertransferbayern munchenalexander nubel 

viewscnt
Articole similare