Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | LPF a copiat trofeul Ligii Campionilor. Cum arată cupa pe care o va primi campioana Ligii 1

FOTO | LPF a copiat trofeul Ligii Campionilor. Cum arată cupa pe care o va primi campioana Ligii 1galerie foto

Superliga

Comentarii

LPF are pregătite trofeul şi medaliile de campioni, care, cel mai probabil vor merge la CFR Cluj, dar surprinde modelul de cupă pe care l-au ales. Trofeul seamănă izbitor de mult cu cel care se acordă câştigătoarei Ligii Campionilor.

Cu două etape rămase până la finalul campionatului şi cu un avans de cinci puncte, CFR Cluj se poate considera deja campioană. Doar un ghinion teribil ar mai putea schimba lucrurile. LPF a pregătit trofeul, însă nu este cel mai inspirat model. Gsp.ro a publicat imagini cu trofeul pe care-l va primi campioana şi acesta seamănă izbitor de mult cu cel din Champions League:

”Este un model comandat special pentru ediţia din acest an. Credem că este cel mai reuşit din ultimii ani. Am preferat să fie un trofeu argintiu, cum n-am mai avut de foarte multă vreme în prima ligă. Un trofeu solid, rezistent, care să fie atracţia principală a jucătorilor campioni. Cupa cântăreşte puţin peste 5 kilograme şi are o înălţime de 90 de centrimetri. Noi suntem pregătiţi să decernăm trofeul noii campioane din fotbalul românesc”, a declarat pentru gsp.ro un oficial din carul LPF.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: lpgtrofeuliga 1 

viewscnt
Articole similare