Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Lucian Filip, revenire spectaculoasă pe teren după 11 luni de pauză! Becali l-a trimis să joace pentru FCSB 2 în meciul cu CS Afumaţi

FOTO | Lucian Filip, revenire spectaculoasă pe teren după 11 luni de pauză! Becali l-a trimis să joace pentru FCSB 2 în meciul cu CS Afumaţi

FCSB

Comentarii

Lucian Filip (30 de ani), fotbalistul FCSB, a revenit pe gazon după o pauză de 11 luni. Mijlocaşul a fost trimis în teren în meciul echipei a doua contra celor de la CS Afumaţi, din barajul pentru promovarea în Liga 2.

Filip s-a accidentat într-un meci CFR Cluj - FCSB 1-0, în iunie 2020, după ce a suferit atunci o ruptură de ligamente incrucişate. După 11 luni de pauză, mijlocaşul ofensiv al FCSB a revenit pe teren, din primul minut, în meciul CS Afumaţi - FCSB 2. Gigi Becali a trimis mai mulţi jucători de la prima echipă la formaţia secundă pentru a se asigura că FCSB 2 trece de Afumaţi şi va înfrunta Steaua în finala barajului de promovare în liga secundă.

Sunt primele minute jucate de Lucian Filip după o pauză de 11 luni. Fotbalistul s-a rupt pe 14 iunie 2020, într-un meci cu CFR Cluj (0-1, în Gruia).

Vestea că Filip a revenit pe teren e cu atât mai surprinzătoare cu cât au existat informaţii că acesta are intenţia să agaţe ghetele în cui la finall acestui sezon.

Foto: prosport.ro

Afla mai multe despre: lucian filipfcsbfcsb 2fotorevenireaccidenatre 

viewscnt
Articole similare