Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | "M-ai învins! Fiu de căţea!". Neymar, mesaj în stilul caracteristic pentru Messi după succesul Argentinei de la Copa America

FOTO | "M-ai învins! Fiu de căţea!". Neymar, mesaj în stilul caracteristic pentru Messi după succesul Argentinei de la Copa Americagalerie foto

Lionel Messi

Comentarii

Argentina a câştigat Copa America într-o finală în care a învins Brazilia cu 1-0, chiar pe Maracana, iar Neymar (29 de ani) a reacţionat la finalul partidei şi i-a transmis un mesaj bunului său prieten, Leo Messi (34 de ani), într-o postare pe Instagram. Cei doi s-au îmbrăţişat la finalul partidei şi au stat de vorbă minute bune după meci.

Reacţia lui Neymar după ce Argentina a câştigat Copa America în faţa Braziliei

Leo Messi a câştigat primul trofeu major cu naţionala Argentinei, Copa America, după un meci în care a învins pe Brazilia, scor 1-0. Brazilianul Neymar postat un mesaj pentru Messi, pe Instagram, la ceva timp după finalul meciului. În stilu-i caracteristic, Neymar i-a transmis lui Messi gânduri bune după succesul său.

"Mă doare să pierd, mă doare...este ceva cu care încă nu am învăţat să trăiesc. Când am pierdut, am fost să îl îmbrăţişez pe cel mai mare jucător din istorie pe care l-am văzut jucând.

Prietenul şi fratele meu Messi, am fost trist şi m-am dus să îi spun: 'fiu de căţea, m-ai învins', sunt foarte trist pentru că am pierdut. Însă tipul ăsta este minunat. Am un respect imens pentru ce a făcut el în fotbal, dar în special pentru mine.

URĂSC SĂ PIERD!!!! Dar bucură-te de titlul tău, fotbalul aştepta acest moment! Felicitări frate, fiu de căţea!", a scris Neymar, alături de emoji-uri cu râsete.

Messi şi Neymar au fost colegi la Barcelona din 2013 până în 2017.,

Afla mai multe despre: messineymarfotomesajcopa america 

viewscnt
Articole similare