Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Magaye Gueye a uitat de probleme de la Dinamo. Petrecere în jacuzzi, cu femei şi şampanie: "Nu sunt plătit de Dinamo”

FOTO | Magaye Gueye a uitat de probleme de la Dinamo. Petrecere în jacuzzi, cu femei şi şampanie: "Nu sunt plătit de Dinamo”galerie foto

Dinamo București

Comentarii

Magaye Gueye (30 de ani), fotbalistul adus de spaniolii lui Pablo Cortacero la Dinamo, nu pare că e foarte deranjat de faptul că nu-şi încasează banii din contract în Ştefan cel Mare. Atacantul trecut pe la Everton a petrecut într-un jacuzzi, în timp ce bea şampanie, alături de două femei.

Gueye a venit la Dinamo în octombrie 2020 şi încasează, cel puţin pe hârtie, 25 de mii de euro pe lună. Doar că banii întârzie să apară, dar atacantul îşi duce viaţa liniştit în continuare. Recent, atacantul a petrecut alături de două femei, dintre care una Laurette Atindehou, într-un jacuzzi. În clipurile video apărute, Magaye Gueye i-a jignit pe cei de la Dinamo pentru că nu şi-a încasat banii promişi.

Laurette şi cealaltă fată cu care a petrecut au fost puse de Magaye Gueye şi-şi arate formele în timp ce sunt filmate.

„Nu sunt plătit de Dinamo şi mă doare în p…a de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro…Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag p…a! Aşa este frate, aşa joc eu fotbal! Înţelegi?”, se arată în filmuleţ. „Aşa trăiesc viaţa, ştii ce spun…Aşa o duc jucătorii! Nu sunt plătit de Dinamo, dar îmi bag p…a în ei” – Magaye Gueye.

 

Intra in galeria legendelor pe casapariurilor.ro

viewscnt
Articole similare
VIDEO Nicolae Stanciu, gol ca pe vremea lui Gica Hagi. Fotbalistul roman parca a pus mingea cu...