Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Marca îi dedică prima pagină lui Messi, în ziua meciului Real - Barcelona: "Niciun jucător nu e la fel de bun ca toţi împreună"

FOTO | Marca îi dedică prima pagină lui Messi, în ziua meciului Real - Barcelona: "Niciun jucător nu e la fel de bun ca toţi împreună"galerie foto
Comentarii

Cotidianul Marca îi dedică lui Lionel Messi prima pagină a ediţiei de miercuri, zi în care este programată cea de-a doua manşă a semifinalelor Cupei Spaniei dintre Real Madrid şi FC Barcelona.

Marca deschide miercuri ziarul cu un citat celebru al lui Alfredo Di Stefano: "Niciun jucător nu este la fel de bun ca toţi împreună", titrează cotidianul din capitala Spaniei, ilustrând şi o fotografie a lui Lionel Messi. "Una dintre cele mai mari vorbe din istorie este pusă la încercare astăzi pe Bernabeu", continuă ziariştii spanioli.

Atacantul argentinian face un sezon mare la Barcelona. Leo Messi a contribuit la nu mai puţin de 51 de goluri marcate de catalani în toate competiţiile. În 32 de apariţii, Messi a marcat 33 de goluri şi a dat 18 assist-uri. 25 dintre goluri le-a reuşit în La Liga şi ocupă primul loc în cursa pentru Gheata de Aur.

În această săptămână, Real Madrid şi FC Barcelona se întâlnesc de două ori, de fiecare dată pe Santiago Bernabeu. Miercuri are loc returul semifinalelor Cupei Spaniei, de la 22:00, confruntare în care se pleacă de la 1-1, pentru ca sâmbătă cele două mari rivale să se reîntâlnească în La Liga. Meciul este programat la 21:45, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marca 

viewscnt
Articole similare