Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Mario Balotelli a intrat cu stil în noul an :) A făcut accident după ce a petrecut de Revelion. Italianul a intrat cu maşina în garajul vecinului

FOTO | Mario Balotelli a intrat cu stil în noul an :) A făcut accident după ce a petrecut de Revelion. Italianul a intrat cu maşina în garajul vecinului
Comentarii

Atacantul lui Brescia, Mario Balotelli (29 de ani), a comis-o din nou. După ce a petrecut de Revelion, atacantul italian s-a urcat la volan, dar nu a mai ajuns acasă, ci a lovit cu maşina sa garajul unui vecin.

Conform Corrierre della Sera, în dimineaţa zilei de 1 ianuarie, în jurul orei 06:00, Balotelli a intrat cu maşina în garajul unui vecin, în încercarea de a ajunge acasă. Sursa citată notează că fotbalistul nu a fost rănit. 

Maşina sa, un Fiat 500, a intrat frontal în uşa garajului, care a fost distrusă. Balotelli a preferat să-şi abandoneze maşina la locul accidentului şi s-a îndreptat spre propria locuinţă pentru a se odihni. 

Probleme şi la Brescia pentru Balotelli

Pe finalul lunii noiembrie, "Super Mario" a plecat din cantonamentul Bresciei, nou promovată în Serie A, iar Fabio Grosso, antrenorul italienilor, s-a supărat pe atacantul său şi l-a scos din lot pentru următoarea partidă din campionat, cu AS Roma. 

Balotelli s-a înfuriat după o dispută cu şefii clubului şi a lipsit de la antrenamentul condus de Fabio Grosso. 

 

Afla mai multe despre: mario balotellimario balotelli accidentmario balotelli masina 

viewscnt
Articole similare