Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Mărturisire ŞOC! O super vedetă din show biz recunoaşte că a fost înşelată. Marica nu e la prima abatere

FOTO | Mărturisire ŞOC! O super vedetă din show biz recunoaşte că a fost înşelată. Marica nu e la prima abateregalerie foto

Diverse

Comentarii

Ciprian Marica a ţinut capul de afiş al ziarelor în luna aprilie, atunci când a apărut într-un videoclip comprimiţător. Din imagini reieşea cum fostul atacant al naţionalei de fotbal a României a avut o aventură cu Ana Muntean, soţia unui apropiat.

La ora actuala, Ciprian Marica trăieşte o poveste de dragoste cu Ioana Marcu. Cei doi au împreună doi copii. De-a lungul timpului, fostul atacant a avut reputaţia unui adevărat „Don Juan”.

Printre vedetele cu care s-a iubit se numără Gina Pistol şi Ilinca Vandici. Relaţia cu ultima nu s-a terminat însă încele mai bune condiţii.

  • CLICK AICI PENTRU O GALERIE FOTO INCENDIARĂ CU ILINCA VANDICI

Conform avantaje.ro, într-un interviu acordat anul trecut, Ilinca Vandici a lăsat de înţeles că a fost înşelată de Marica: „Da, şi eu am fost înşelată! N-am vorbit despre acest lucru până acum de teamă. Însă acum simt că voi veţi înţelege şi mai bine cine sunt, prin dezvăluirile pe care vi le fac. Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: «De ce ai făcut asta?»”.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: maricafemeiscandalana munteangina pistolilinca vandici 

viewscnt
Articole similare