Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Mayweather şi-a etalat colecţia de maşini. Şi Ion Ţiriac ar fi invidios pe modelele americanului

FOTO | Mayweather şi-a etalat colecţia de maşini. Şi Ion Ţiriac ar fi invidios pe modelele americanuluigalerie foto

Diverse

Comentarii

După ceasurile de aur, grămezile cu bani şi femeile frumoase din viaţa sa, Floyd Mayweather se laudă acum cu maşinile sale. Americanul, ajuns la 42 de ani, are o colecţie impresionantă. Peste o sută de maşini.

Niciuna dintre maşinile lui Mayweather nu costă mai puţin de 150.000 de dolari. Una dintre bijuteriile colecţiei este Koenigsegg CCXR Trevita, o maşină produsă în Suedia, care costă 4,8 milioane de dolari. 

Mayweather a dezvăluit că este un mare fan Rolls Royce. Campion olimpic la Jocurile Olimpice de la Atlanta, americanul are cinci modele în colecţia sa.

De la dreapta la stânga:

Rolls-Royce Phantom 436.000 dolari 

Rolls-Royce Drophead Coupe 451.000 dolari 

Rolls-Royce Wraith 447.000 dolari

Rolls-Royce Dawn 325.000 dolari

Rolls-Royce Cullinan 368.000 dolari 

Colecţia lui Mayweather a luat proporţii după ce a cumpărat o sută de maşini de la un singur dealer auto. Şi pentru că îi place să îşi arate valoarea, Mayweather are mereu câteva maşini parcate în faţa clubului său de box. 

Mayweather nu surprinde doar cu maşinile sale. La locuinţa sa din Beverly Hills are un perete plin cu sticle de vin. Experţii spun că multiplul campion mondial are o colecţie care valorează peste două milioane de dolari. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mayweathercars 

viewscnt
Articole similare