Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Mesaj homofob şi scandări vulgare la adresa conducerii. VIDEO | Fanii lui Dinamo, sprijin pentru Dănciulescu şi Niculescu

FOTO | Mesaj homofob şi scandări vulgare la adresa conducerii. VIDEO | Fanii lui Dinamo, sprijin pentru Dănciulescu şi Niculescugalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Înainte de conferinţa de presă de prezentare a lui Claudiu Niculescu la Dinamo, câţiva dintre fanii de la Peluza Sud s-au strâns la stadion. Aceştia au afişat mesaje împotriva conducerii ”câinilor”.

Alexandru David şi Ionuţ Negoiţă au fost contestaţi de fanii de la Peluza Sud în această dimineaţă. Aceştia au afişat bannere împotriva conducerii.

În schimb, suporterii l-au întâmpinat cu braţele deschide pe Claudiu Niculescu, al cărui nume l-au scandat în repetate rânduri.

Nici Ionel Dănciulescu nu a fost uitat de fanii ”câinilor”, numele fostului golgeter din Ştefan cel Mare şi de acum, fost oficial al alb-roşilor, fiind de asemenea scandat de suporteri. 

”Este opinia lor, sunt liberi să şi-o exprime, nu i-a constrâns nimeni niciodată. Le vom răspunde prin rezultate” a fost reacţia lui Alexandru David în cadrul conferinţei de presă de prezentare a noului antrenor.

David a spus că nemulţumirile fanilor vor înceta odată cu obţinerea unor rezultate favorabile. El a precizat că a fost decizia lui Dănciulescu de a părăsi clubul.

"Am discutat ore întregi cu Dănciulescu să-l fac să se întoarcă. Dănciulescu a plecat pentru că aşa a dorit el. El a propus o pauză şi o are, uşa nu este încuiată, el a ales să o închidă şi a plecat. Vom vedea zilele următoare dacă vom numi pe altcineva în această funcţie", a spus oficialul.

Afla mai multe despre: claudiu niculescudinamo bucureştiionel dănciulescuionuţ negoiţăfani 

viewscnt
Articole similare