Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Mesajul emoţionant postat de Cristiano Ronaldo după ce s-a revăzut cu Alex Ferguson

FOTO | Mesajul emoţionant postat de Cristiano Ronaldo după ce s-a revăzut cu Alex Ferguson
Comentarii

Cristiano Ronaldo a profitat de vizita la Manchester, unde a jucat cu Juventus împotriva lui United şi l-a vizitat pe Sir Alex Ferguson, cel care l-a adus la Manchester United şi care i-a fost ca un tată.

Alex Ferguson este o bornă extrem de importantă în fabuloasa cariera a lui Cristiano Ronaldo. Legendarul manager scoţian l-a adus transferat de la Sporting la Manchester United, când avea doar 18 ani. Apoi, când tatăl lui Ronaldo a decedat, Ferguson a avut grijă să joace şi rolul de părinte şi a încercat să-i cizeleze cât mai mult caracterul, dar şi talentul de fotbalist.

Sunt câteva dintre motivele pentru care Cristiano Ronaldo îi poartă un respect uriaş. Portughezul merge să-l viziteze de fiecare dată când are ocazia, iar una dintre aceste situaţii a fost la meciul Manchester United - Juventus Torino, din grupele Ligii Campionilor.

Ronaldo l-a vizitat pe mentorul său, care în luna mai a suferit o intervenţie pe creier. Jucătorul lui Juventus a postat apoi pe reţelele de socializare o fotografie cu el şi Ferguson şi a compus un mesaj frumos:



”Un antrenor uriaş şi, mai presus de toate, un om minunat. M-a învăţat atât de multe lucruri pe teren şi în afara lui. Mă bucur să te văd într-o formă bună, Boss”, a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe pagina sa de Facebook.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomanchester unitedjuventus torinoliga campionilor 

viewscnt
Articole similare