Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Mesajul Peluzei Sud '97 după numirea lui Mutu şi plecarea lui Trică de la FCU Craiova: "Să trecem la treabă!"

FOTO | Mesajul Peluzei Sud '97 după numirea lui Mutu şi plecarea lui Trică de la FCU Craiova: "Să trecem la treabă!"

Superliga

Comentarii

FCU Craiova 1948 are un nou antrenor după promovarea în Liga 1. Adrian Mutu (42 de ani) s-a înţeles cu şefii clubului şi a preluat echipa din Bănie, iar Peluza Sud 1997, suporterii oltenilor, a postat un mesaj legat de numirea "Briliantului" şi plecarea pe uşa din dos a lui Eugen Trică.

Mesajul Peluzei Sud 1997 după numirea lui Adrian Mutu şi plecarea lui Trică de la FCU Craiova

Suporterii i-au mulţumit lui Trică pentru muncă şi pentru performanţa reuşită cu FCU Craiova şi s-au declarat trişti în legătură cu faptul că nu i-a fost acordată încredere de către conducere. Ultraşii i-au transmis un mesaj şi lui Mutu, după ce a fost anunţat oficial ca noul antrenor al trupei lui Mititelu, vineri seara.

”Din păcate clubul nu i-a acordat lui Trică încrederea pe care i-o acordam noi. Îi mulţumim pe această cale pentru tot ce a făcut pentru acest măreţ club, fiind pilonul de bază al promovărilor în prima şi a doua ligă. Te aşteptăm acolo unde ştim ca îţi place la nebunie, alături de noi în peluză, să continuăm misiunea cea mai de preţ a noastră, să aducem Ştiinţa acolo unde îi este locul. TRICĂ ESTE UNUL DINTRE NOI!

Adrian Mutu este probabil cel mai bun fotbalist român al anilor 2000, bucurându-ne pe toţi la fiecare din cele 35 goluri marcate pentru tricolori. Este un antrenor la început de carieră, iar noi îi acordăm toată încrederea şi speranţa, dorind să realizeze ca antrenor al Ştiinţei lucruri cel puţin la fel de măreţe precum a realizat cu ghetele în picioare. Adi, hai să trecem la treabă!”, a scris Peluza Sud 1997 pe pagina sa de Facebook.

Ca antrenor de club, ”Briliantul” Adrian Mutu a mai condus echipele FC Voluntari şi Al Wahda U21 (Emiratele Arabe Unite). Ultima dată a fost selecţionerul naţionalei U21 a României.

Afla mai multe despre: peluza sud 1997fcu craiovamesajmututrica 

viewscnt
Articole similare