Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Metoda inedită găsită de Rădoi pentru meciul cu Ţara Galilor. Cum s-au motivat tricolorii mici înaintea victoriei de la Cluj

FOTO | Metoda inedită găsită de Rădoi pentru meciul cu Ţara Galilor. Cum s-au motivat tricolorii mici înaintea victoriei de la Clujgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

România U21 a obţinut o victorie extrem de importantă în meciul cu Ţara Galilor, scor 2-0, iar acum este la un pas de calificarea la Euro 2019. Tricolorii pregătiţi de Mirel Rădoi mai au nevoie doar de o remiză în partida cu Liechtenstein pentru a merge direct la turneul final.

Înaintea victoriei de la Cluj, Mirel Rădoi i-a încurajat pe jucători să scrie pe o tablă de ce cred ei că este nevoie pentru a câştiga meciul cu Ţara Galilor. 

Înaintea ultimei etape, programată marţi (România – Liechtenstein, Portugalia – Bosnia-Herţegovina, Ţara Glilor – Elveţia), echipa României este lider în clasament, cu 21 de puncte. Portugalia este pe doi, cu 19 puncte, iar Bosnia pe trei, cu 18 puncte. Ţara Galilor este pe poziţia a patra, cu zece puncte, la egalitate cu Elveţia, locul 5. Ultima din clasamentul grupei este adversara României din ultima etapă, Liechtenstein, care a pierdut până acum toate meciurile, astfel că nu are niciun punct.

Cele nouă câştigătoare ale grupelor de calificare merg direct la Campionatul European, iar patru din cele 9 ocupante ale locurilor secunde, cele mai bune, vor disputa un play-off.

Afla mai multe despre: romaniatara galiloreuro 2019mirel radoi 

viewscnt
Articole similare