Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | ”Mi-a dat mama 150 de lei să pun benzină” Alibec conduce un McLaren de 170.000 de euro, dar se plânge: ”Nu mai am bani deloc”

FOTO | ”Mi-a dat mama 150 de lei să pun benzină” Alibec conduce un McLaren de 170.000 de euro, dar se plânge: ”Nu mai am bani deloc”galerie foto

Astra Giurgiu

Comentarii

Situaţia de la Astra este una extrem de complicată, iar fotbaliştii nu şi-au mai primit banii de aproape cinci luni. Sătul de promisiuni, Alibec s-a revoltat în vestiar.

Denis Alibec a fost purtătorul de cuvânt al fotbaliştilor de la Astra, numai că vorbele atacantului nu sunt tocmai credibile.

Nu mai am bani deloc! M-am împrumutat cu 150 de lei de la maică-mea ca să pun benzină”, ar fi spus Alibec, conform gsp, în vestiar. Fotbalistul trecut şi pe la FCSB conduce un McLaren în valoare de 170.000 de euro, iar cu 150 de lei, într-un trafic aglomerat, are toate şansele să... prindă trei semafoare :).

Rămâne de văzut dacă Denis Alibec va continua la Astra şi în sezonul următor sau se va întoarce la FCSB, în funcţie de înţelegerea dintre Gigi Becali şi Ioan Niculae. Cum prestaţiile de pe teren n-au fost dintre cele mai bune, e greu de crezut că Alibec va reuşi să prindă un contract mult mai bun în străinătate.

Afla mai multe despre: alibecbenzinamclaren 

viewscnt
Articole similare