Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Mihai Stoica, mesaj după conferinţa de adio a lui Messi: "Dacă iubeşti aşa tare clubul care ţi-a dat tot..."

FOTO | Mihai Stoica, mesaj după conferinţa de adio a lui Messi: "Dacă iubeşti aşa tare clubul care ţi-a dat tot..."

FC Barcelona

Comentarii

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a reacţionat pe Facebook la plecarea lui Leo Messi (34 de ani) de la FC Barcelona.

Oficialul FCSB a scris că dacă Messi iubeşte atât de mult clubul blaugrana, care i-a dat totul, ar fi trebuit să accepte să joace pe salariul minim pe economie pentru Barcelona, încă doi ani. Messi a fost de acord cu înjumătăţirea salariului, dar Barcelona n-a putut înregistra contractul din cauza problemelor financiare.

"Dacă iubeşti aşa tare clubul care ţi-a dat tot, care te-a făcut miliardar (nu că n-ai fi meritat) şi dacă îţi merg contractele de imagine, poţi să mai stai doi ani şi pe salariul minim/mediu pe economie. P.S. Nu sunt fan Barcelona. Sunt fan Messi. Fotbalistul. Şi Cristiano. Fotbalistul şi omul", a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Messi, conferinţă de adio la Barcelona! Va semna cu PSG

Leo Messi a izbucnit în plâns în momentul în care a intrat în sala de conferinţe. Starul argentinian a plâns în hohote şi cu greu a putut să rostească primele vorbe din discursul pe care l-a pregătit. În faţa unei săli pline, în care au luat loc atât soţia sa, cât şi cei 3 copii, Leo Messi a explicat cât îi este de greu să se rupă de ceea ce consideră a fi casa lui, Barcelona.

”Credeam că vom rămâne aici, în Barcelona. Timpul petrecut aici a fost minunat. Astăzi trebuie să-mi iau rămas bun de la toată lumea. De la 13 ani am petrecut toata viaţa. După 21 de ani, plec cu soţia şi cei trei copii, catalani-argentinieni. E casa noastră. Sunt foarte recunoscător pentru tot. Am trăit multe aici, multe lucruri frumoase, dar şi rele. Acestea m-au ajutat să cresc, m-au făcut omul care sunt azi. Am dat totul pentru club, pentru Barcelona, din prima până în ultima zi. Sunt recunoscător pentru dragostea oamenilor. Nu mi-am imaginat niciodat că o să spun "adio"”, a explicat Lionel Messi.

Afla mai multe despre: mihai stoicamessibarcelonasalariu 

viewscnt
Articole similare