Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Mircea Rednic aniversat de fanii lui Dinamo la el acasă. Tehnicianul şi fiica sa i-au întâmpinat pe suporteri

FOTO | Mircea Rednic aniversat de fanii lui Dinamo la el acasă. Tehnicianul şi fiica sa i-au întâmpinat pe suporterigalerie foto
Comentarii

Mircea Rednic a împlinit, marţi, 57 de ani, iar fanii lui Dinamo i-au pregătit o surpriză.

Pentru Mircea Rednic ziua a început alături de fotbaliştii săi. Jucătorii şi conducerea lui Dinamo n-au putut rata momentul aniversării tehnicianului şi l-au sărbătorit pe Rednic la un restaurant cunoscut de lângă Bucureşti. Acolo au participat toţi jucătorii lui Dinamo şi mai mulţi oameni din conducerea clubului.

Spre seară, chiar acasă la Mircea Rednic, fanii lui Dinamo au făcut spectacol. I-au scandat numele tehnicianului dinamovist, care i-a întâmpinat cu bucurie, dar şi cu câte o sticlă de bere. Alături de el a fost şi fiica sa, Luana Rednic.

Campion în tricoul alb-roşu (1984 şi 1990) şi pe banca tehnică a echipei din Ştefan cel Mare (2007), Mircea Rednic este un nume de legendă pentru istoria clubului, pentru tot ce înseamnă performanţa în fotbalul dinamovist.

Ca jucător, Mircea Rednic a evoluat aproape opt sezoane consecutive în Ştefan cel Mare, din 1983 până în 1991, a câştigat campionatul (1983-1984, 1989-1990), Cupa României (1984, 1986, 1990) şi a participat la cele mai importante performanţe în Europa: semifinalele Cupei Campionilor Europeni (1984) şi semifinalele Cupei Cupelor (1990).

Cu Mircea Rednic la conducerea tehnică a echipei, Dinamo a câştigat ultimul titlu de campioană din istoria clubului, în sezonul 2006-2007, fiind la un pas de calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamoantrenor 

viewscnt
Articole similare