Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | MM Stoica, moment fabulos la petrecerea FCSB! A trăit din nou la intensitate maximă titlul cucerit

FOTO | MM Stoica, moment fabulos la petrecerea FCSB! A trăit din nou la intensitate maximă titlul cuceritgalerie foto

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, s-a simţit excelent la evenimentul organizat de club după câştigarea titlului în Superliga. Conducătorul s-a aruncat în piscină, pentru a marca momentul, cu câteva etape rămase până la decernarea trofeului.

MM Stoica a intrat în piscină pentru a sărbători titlul cucerit de FCSB

FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 echipa Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană. Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

Protagoniştii titlului câştigat matematic au dat startul bucuriei de la stadion, în prezenţa celor 29.347 de fani, iar imaginile au fost superbe, atât pe teren, cât şi în vestiar şi în conferinţa de presă. 

După ce au marcat momentul la stadion, fotbaliştii şi oficialii de la FCSB au urcat în autocar şi s-au îndreptat spre baza sportivă din Berceni, unde au fost aşteptaţi de suporteri cu torţe şi cântece. 

MM Stoica a trăit din nou la intensitate maximă momentele de bucurie, iar la un moment dat s-a aruncat îmbrăcat în piscină, pentru a savura clipele alături de cei cu care a lucrat în acest sezon în care FCSB a realizat performanţa pe plan intern. 

Mihai Stoica: "Urmează poate cea mai frumoasă celebrare a unui titlu din istoria acestei competiţii"

Mihai Stoica a declarat, după ce FCSB a câştigat titlul de campioană, că urmează “poate cea mai frumoasă celebrare a unui titlu” din istoria competiţiei.

"Urmează poate cea mai frumoasă celebrare a unui titlu din istoria acestei competiţii. Cu CFR sunt convins că va fi un stadion arhiplin. Am o amintire de la meciul cu Braşov din 2013, dar acela a fost pistol cu apă. Avem timp să pregătim. Nu am discutat încă. Nu sunt superstiţios, dar nu îmi place să vorbesc despre ceva ce nu s-a întâmplat", a spus expertul Orange Sport. 

Sâmbătă seara, MM Stoica a explicat cum s-a ales cu arcada spartă, după ce a vrut să se bucure alături de Ovidiu Popescu. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mm stoicamm stoica piscinafcsb campioana romanieimm stoica fcsb 

viewscnt
Articole similare