Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | MM Stoica nu avea cum să se abţină :) Cum a reacţionat când a văzut fotografia cu Tamaş, Budescu şi purceluşul la proţap

FOTO | MM Stoica nu avea cum să se abţină :) Cum a reacţionat când a văzut fotografia cu Tamaş, Budescu şi purceluşul la proţap

Fotbal intern

Comentarii

Mihai Stoica a comentat în stilul caracteristic fotografia în care o parte dintre jucătorii Astrei Giurgiu, printre care Gabi Tamaş şi Constantin Budescu, apar în faţa unui purceluş la proţap.

Jucătorii Astrei au profitat de pauza provocată de meciurile echipei naţionale şi au ieşit la un grătar, ocazie cu care au făcut şi o poză de grup. Fostul oficial al FCSB-ului nu s-a putut abţine l-a ironizat pe Constantin Budescu, care este cunoscut ca un jucător pofticios.

"Numai feţe noi, numai feţe noi... Pun pariu că domnul din dreapta este cu friptura", a comentat Mihai Stoica, la postarea lui Gabi Tamaş.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by GABRIEL TAMAS (@gabrieltamasofficial) on

Gigi Becali a ratat transferul lui Budescu la FCSB

Constantin Budescu a revenit în vară la Astra, cu toate că Gigi Becali s-a declarat încrezător că Budescu va reveni la FCSB. "Mi-a promis că nu ne trădează", declara Gigi Becali, în vară.

Cotat la 4 milioane de euro, Constantin Budescu a mai jucat la Astra între 2011 şi 2016, dar şi în 2017. În tricoul Astrei, ”Budi” a cucerit Cupa României şi Supercupa României. Din sursele Telekom Sport, mijlocaşul în vârstă de 30 de ani i-ar fi transmis lui Dani Coman că Astra este singura echipă pe care o va lua în calcul în cazul în care doreşte să revină în România. 

Afla mai multe despre: stoica 

viewscnt
Articole similare