Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Moment de colecţie pentru Ionuţ Lupescu! Kaiserul, din nou în tricoul lui Bayer Leverkusen într-o zi de sărbătoare

FOTO | Moment de colecţie pentru Ionuţ Lupescu! Kaiserul, din nou în tricoul lui Bayer Leverkusen într-o zi de sărbătoaregalerie foto

Campionate

Comentarii

Bayer Leverkusen a sărbătorit în acest weekend împlinirea a 40 de ani de când clubul a promovat în Bundesliga şi a transformat partida cu Schalke 04 - ultima pe teren propriu în acest sezon - într-un adevărat eveniment.

Jucători de legendă din mai multe generaţii au fost prezenţi pe BayArena şi au fost ovaţionaţi de întreg stadionul. Printre aceştia  s-a numărat şi românul Ionuţ Lupescu, jucător timp de 6 sezoane la gruparea din Bundesliga, între 1990 şi 1996.

GALERIE FOTO

"40 de ani de Bundesliga: Bayer Leverkusen! Superb să fiu din nou în faţa suporterilor! Extraordinar să mă întâlnesc din nou cu foşti jucători din diferite generaţii!", a scris Lupescu pe Facebook.

Leverkusen a încheiat la egalitate partida cu Schalke, scor 1-1, iar în ultima etapă va lupta pentru calificarea în Liga Campionilor. "Aspirinele" ocupă în acest moment locul 5, cu 55 de puncte, la egaitate cu Monchengladbach, ocupanta locului 4. În ultima rundă, Leverkusen joacă în deplasare, cu Hertha Berlin, în timp ce Gladbach întâlneşte Borussia Dortmund pe teren propriu.


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: bundesligabayer leverkusen 

viewscnt
Articole similare