Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Moment jenant pentru o luptătoare. A rămas în lenjerie intimă chiar în timpul meciului

FOTO | Moment jenant pentru o luptătoare. A rămas în lenjerie intimă chiar în timpul meciuluigalerie foto

WWE

Comentarii

Bayley(n.r. Pamela Rose Martinez) este una dintre cele mai iubite luptătoare din WWE. Printre fanii campioanei SmackDown Live se numără o mulţime de copii şi pentru faptul că este una dintre fetele "cuminţi" din wrestling. Recent, Bayley a fost surprinsă într-o ipostază ruşinoasă.

În urmă cu două săptămâni, în timpul meciului dintre Bayley şi Lacey Evans a avut loc un moment mai puţin plăcut pentru campioana din SmackDown. În momentul în care adversara ei a încercat să câştige meciul trişând ţinând-o de echipament, Bayley a rămas cu lenjeria intimă la vedere. 

Campioana brand-ului albastru din WWE a scăpat însă din mâinile lui Lacey şi a câştigat în cele din urmă meciul. Momentul stânjenitor a apărut însă chiar pe site-ul oficial WWE, când, la final, a fost încărcată galeria cu fotografii din timpul confruntării.

Cei din WWE şi-au dat însă seama de eroarea făcută şi au sters imaginea. Prea târziu însă, deoarece ea a făcut deja înconjurul internetului.

Pe Bayley o puteţi vedea la SmackDown, duminică, la ora 23:00, în exclusivitate pe Telekom Sport 4 şi pe www.telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: wwebayleysmackdownlenjerie intima 

viewscnt
Articole similare