Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Moment jenant pentru o luptătoare. A rămas în lenjerie intimă chiar în timpul meciului

FOTO | Moment jenant pentru o luptătoare. A rămas în lenjerie intimă chiar în timpul meciuluigalerie foto

WWE

Bayley(n.r. Pamela Rose Martinez) este una dintre cele mai iubite luptătoare din WWE. Printre fanii campioanei SmackDown Live se numără o mulţime de copii şi pentru faptul că este una dintre fetele "cuminţi" din wrestling. Recent, Bayley a fost surprinsă într-o ipostază ruşinoasă.

În urmă cu două săptămâni, în timpul meciului dintre Bayley şi Lacey Evans a avut loc un moment mai puţin plăcut pentru campioana din SmackDown. În momentul în care adversara ei a încercat să câştige meciul trişând ţinând-o de echipament, Bayley a rămas cu lenjeria intimă la vedere. 

Campioana brand-ului albastru din WWE a scăpat însă din mâinile lui Lacey şi a câştigat în cele din urmă meciul. Momentul stânjenitor a apărut însă chiar pe site-ul oficial WWE, când, la final, a fost încărcată galeria cu fotografii din timpul confruntării.

Cei din WWE şi-au dat însă seama de eroarea făcută şi au sters imaginea. Prea târziu însă, deoarece ea a făcut deja înconjurul internetului.

Pe Bayley o puteţi vedea la SmackDown, duminică, la ora 23:00, în exclusivitate pe Telekom Sport 4 şi pe www.telekomsport.ro.

viewscnt
Articole similare