Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Moment special în handbal şi rugby! Laura şi Constantin Pristăviţa se vor urmări de la 900 de kilometri depărtare, sâmbătă, în meciurile naţionalelor

FOTO | Moment special în handbal şi rugby! Laura şi Constantin Pristăviţa se vor urmări de la 900 de kilometri depărtare, sâmbătă, în meciurile naţionalelorgalerie foto

Handbal

Comentarii

Sâmbătă, emoţiile vor fi împărtăşite în familie pentru Laura şi Constantin Pristăviţa, la meciul naţionalei de handbal feminin, respectiv la cel al naţionalei de rugby masculin.

Moment special pentru Laura şi Constantin Pristăviţa

Laura Pristăviţa e componentă a lotului feminin de handbal şi face parte din lotul deplasat de Adi Vasile în Muntenegru. Handbalista va fi cu ochii pe soţul ei, Constantin Pristăviţa, sâmbătă, de la ora, 15:00, în meciul naţionalei de rugby cu Spania, din Europe Championship. Câteva ore mai târziu, pilierul de la CSM Ştiinţa Baia Mare va fi în faţa televizorului pentru meciul de handbal. 

Cei doi sportivi s-au căsătorit în 2016, iar la nuntă le-au fost alături familia, prietenii dar şi foste colege ale handbalistei bistriţene: Ana Maria Tănăsie, Ionica Munteanu, Diana Puiu – dar şi colegi de echipă ai mirelui.

Galerie foto cu Laura şi Constantin Pristăviţa

România, meciuri de foc, sâmbătă, la handbal şi rugby

Pe România o aşteaptă două meciuri de foc în lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice, împotriva Norvegiei şi Muntenegrului, la handbal feminin. Scandinavele au câştigat fiecare partidă de la sfârşitul anului 2019 până acum, în timp ce muntenegrencele vor avea avantajul terenului, meciurile fiind jucate la Podgorica. Selecţionata noastră pleacă, în cel mai bun caz, cu a doua şansă, dar jucătoarele selecţionatei noastre au mai dovedit în trecut calitatea pe care o posedă.

Partida împortiva scandinavelor se va disputa sâmbătă, 20 martie, de la 20:30, în timp ce meciul împotriva Muntenegrului va avea loc o zi mai târziu, la 17:30. Ambele meciuri vor fi difuzate în direct pe Telekom Sport. Norvegia şi Muntenegru vor juca între ele înaintea meciurilor împotriva României, vineri 19.03, de la ora 20:30.

Naţionala de rugby a României va întâlni sâmbătă, 20 martie, de la ora 15:00, în cea de-a treia etapă a Rugby Europe Championship, Spania. Meciul va avea loc pe stadionul de rugby din Complexul Sportiv Ghencea şi se va desfăşura fără spectatori.

  • Aproximativ 900 de kilometri separă Bucureştiul de Podgoriţa. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: laura pristavitaconstantin pristavita 

viewscnt
Articole similare