Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Momentul în care Cristiano Ronaldo a lăsat-o mască pe Georgina. Ce a spus că-şi doreşte de Crăciun :)

FOTO | Momentul în care Cristiano Ronaldo a lăsat-o mască pe Georgina. Ce a spus că-şi doreşte de Crăciun :)galerie foto

Campionate

Comentarii

Cristiano Ronaldo a câştigat un nou Balon de Aur, al cincilea din carieră, dar spune că nu vrea să se oprească aici: ”Vreau şapte baloane de aur!” Întrebat totuşi ce-şi doreşte de Crăciun, portughezul a oferit un răspuns care n-a fost foarte bine primit de iubita lui, Georgina Rodriguez. :)

Ronaldo l-a egalat pe Messi la numărul de Baloane de Aur câştigate, cinci. Starul lui Real Madrid a desemnat de France Football cel mai bun jucător din lume, în noiembrie 2017, unul excepţional pentru el. A fost un an bun şi pe plan personal. Familia sa a fost completată de încă trei copii, doi gemeni cu mamă surogat şi o fetiţă căreia i-a dat naştere Georgina, în iunie 2017.

Însă Ronaldo nu vrea să se oprească aici şi vrea mai mult pe ambele planuri. Întrebat ce-şi doreşte de Crăciun, jucătorul de 32 de ani a oferit un răspuns la care Georgina a devenit foarte serioasă: ”Încă un copil” Nu, este o glumă. Ne vom bucura de noi patru. Vreau şapte baloane de auro şi şapte copii”.


FOTO: Reacţia Georginei în momentul în care Ronaldo a spus ce îşi doreşte de Crăciun.



Ronaldo are patru copii: Ronaldo jr (mamă surogat, născut în 2010), gemeni (băiat şi fetiţă, născuţi în iunie 2017, cu mamă surogat) şi pe Alana Martina (născută în noiembrie 2017, din relaţia cu Georgina Rodriguez).

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoreal madridbalonul de aurgeorgina 

viewscnt
Articole similare