Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO Motivul real pentru care ar fi fost agresat fotbalistul de la Petrolul. Fotografia care-l dă de gol

FOTO Motivul real pentru care ar fi fost agresat fotbalistul de la Petrolul. Fotografia care-l dă de golgalerie foto

Liga 2

Comentarii

Titular în Liga 2 la Petrolul Ploieşti şi convocat în premieră la naţionala de juniori a României, Mihai Constantinescu, a fost victima unui atac brutal în cartierul 9 Mai din Ploieşti la data de 20 februarie.

Contactat, tatăl fotbalistul a povestit incidentul, dar a mărturisit că nu se ştie motivul pentru care ar fi fost atacat fiul său. De asemenea, apropiatul fotbalistului a mărturisit că incidentul a avut loc pe stradă. 
GSP însă, a anunţat că în comunicatul poliţiei este precizat cum că agresiunea ar fi avut loc într-o casă de pariuri. În situaţia în care se ştie că fotbaliştii nu au voie să parieze. Ba mai mult, sursa citată scrie că scandalul ar fi pornit tocmai de la faptul că Mihai Constantinescu ar fi fost fotografiat de indivizii respectivi în încinta casei de pariuri, fapt ce l-ar fi deranjat pe tănâr şi de acolo ar fi izbucnit întregul scandal. 
În urma scandalului, Petrolul Ploieşti a demarat o anchetă internă, ameninţănd cu măsuri dure în cazul în care informaţiile apărute în presă se dovedesc a fi adevărate. Mihai Constantinescu a fost convocat pentru amicalul naţionale de tineret a României cu Serbia din luna martie a acestui an.
 

Afla mai multe despre: petrolul ploieştimihai constantinescu 

viewscnt
Articole similare