Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Mourinho l-a pus în capul listei, urmează transferul de milioane! "Specialul", mutare-surpriză la Tottenham

FOTO | Mourinho l-a pus în capul listei, urmează transferul de milioane! "Specialul", mutare-surpriză la Tottenham

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho (56 de ani) şi-a stabilit prima ţintă a perioadei de mercato care stă să înceapă odată cu noul an. "Specialul" vrea să-şi întărească defensiva şi a pus ochii pe fotbalistul unei rivale din Londra. Este vorba despre Issa Diop (22 de ani), un fundaş de la West Ham, pe care portughezul îl percepe drept o variantă bună pentru apărărare pe termen mediu.

SkySports a aflat primul nume de pe lista de transferuri a lui Mourinho la Tottenham. Diop e principala ţintă. Potrivit jurnaliştilor englezi, fundaşul francez este dorit de finalista Champions League din sezonul precedent, care ar fi dispusă să plătească 60 milioane de euro, valoarea actuală a jucătorului de 1,94 metri.

Diop l-a impresionat pe Mourinho chiar în meciul direct dintre Tottenham şi West Ham, pierdut de echipa "Specialului" cu 3-1.  Tehnicianul de 56 de ani a lăudat evoluţia consistentă a apărătorului central, care a "câştigat fără probleme toate duelurile în faţa atacanţilor din topul Premier League".

West Ham l-a transferat pe Issa Diop de la Toulouse, din Franţa, după ce a achitat 25 de milioane de euro. Fundaşul francez a jucat 16 meciuri în acest sezon la formaţia din Londra.

 

 

Afla mai multe despre: jose mourinhotottenhamtransferissa diop 

viewscnt
Articole similare