Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | N-a apucat să debuteze la CFR, dar e în primul "11" al celor mai talentaţi fotbalişti din lume, cu Sancho sau Haaland! Performanţă pentru fotbalistul din Gruia

FOTO | N-a apucat să debuteze la CFR, dar e în primul "11" al celor mai talentaţi fotbalişti din lume, cu Sancho sau Haaland! Performanţă pentru fotbalistul din Gruia

Fotbal intern

Comentarii

Ionuţ Rus (20 de ani), portarul lui CFR Cluj, a prins primul "11" al celor mai valoroşi fotbalişti pe posturile lor dintre cei nominalizaţi la trofeul Golden Boy.

CFR Cluj are un fotbalist nominalziat la trofeul Golden Boy. Este vorba despre portarul Ionuţ Rus (18 ani), trecut şi pe la Lazio, care însă n-a prins niciun minut sub comanda lui Dan Petrescu. Totuşi, tânărul goalkeeper a prins lista lărgită a nominalizaţilor la Golden Boy. Mai mult, acesta a fost inclus în primul "11" al celor mai valoroşi tineri în funcţie de posturi.

Trebuie menţionat faptul că este vorba despre cei mai bine cotaţi fotbalişti potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Iată echipa: I. Rus - Aarons, Saliba, Kabak, Davies - Sancho, Camavinga, Tonali, Rodrygo - Haaland, Greenwood

Nominalizat la Golden Boy 2020, Ionuţ Rus nu a apucat încă să debuteze la CFR Cluj

În prima parte a sezonului, Rus a fost împrumutat în liga secundă la Turnu Măgurele. Rus a apărat în 11 meciuri la formaţia din liga a doua. Rus, care nu a apucat încă să debuteze la campioana Ligii 1, este legitimat la CFR Cluj de la începutul anului 2019, atunci când a fost adus de la academia lui Lazio.

Lista cuprinde 100 de tineri fotbalişti europeni. Alături de român se află o sumedenie de nume deja faimoase, precum Erling Haaland, Jadon Sancho (ambii de la Borussia Dortmund), Callum Hudson-Odoi (Chelsea), Alphonso Davies (Bayern), Ansu Fati (Barcelona) sau Eduardo Camavinga (Rennes).

Afla mai multe despre: ionut rusgolden boycfr cluj 

viewscnt
Articole similare