Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Nadia, strălucitoare la a 75-a ediţie a Globurilor de Aur! Zeiţa s-a alăturat unui protest fără precedent

FOTO | Nadia, strălucitoare la a 75-a ediţie a Globurilor de Aur! Zeiţa s-a alăturat unui protest fără precedentgalerie foto

Diverse

Comentarii

Nadia Comăneci a fost din nou în centrul atenţiei pe covorul roşu, cu ocazia celei de-a 75-a ediţii a Globurilor de Aur.

Protestul vedetelor la Globurile de Aur

Nadia a fost prezentă la gală şi a îmbrăcat o superbă rochie neagră, pentru a se alătura astfel unui protest fără precedent la acest nivel.

A 75-a gală de decernare a premiilor Globurile de Aur, care a avut loc duminică seară la Los Angeles, a reprezentat şi cea mai puternică exprimare a unui punct de vedere prin vestimentaţie. Vedetele au purtat ţinute negre, în semn de susţinere a iniţiativei „Time’s Up”, împotriva abuzului sexual şi pentru a promova egalitatea de gen la Hollywood şi în lume.

 

Actori şi actriţe, alături de activişti şi iniţiatoarea campaniei #MeToo, Tarana Burke, au adoptat ideea că defilarea pe covorul roşu nu este doar o apariţie, ci o platformă pentru a vorbi despre femei.

Actriţele au transmis ideea că moda poate face diferenţa în relatarea unei poveşti, după un an de proteste pe podiumurile de modă şi străzi, totul începând cu Marşul Femeilor din martie 2017, scrie The Hollywood Reporter.

Casele de modă care au îmbrăcat vedetele, precum Calvin Klein şi Prabal Gurung, au anunţat că vor face donaţii pentru fondul „Time's Up”.

Selfie-uri cu vedetele la "Gold Meets Golden"

Zeiţa de la Montreal a fost prezentă şi la evenimentul "Gold Meets Golden", unde organizatorii aduc faţă în faţă staruri de la Hollywood şi medaliaţi olimpici pentru a susţine sportivii ce reprezintă SUA la Jocurile Olimpice.

Aici, Nadia s-a fotografiat alături de staruri precum Jessica Chastain, Hugh Jackman, James Franco sau Nick Jonas.


 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: nadia comanecigloburile de aurselfie,  

viewscnt
Articole similare