Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Naţionala României U21, în haine noi pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo! Cum arată noul echipament al tricolorilor mici

FOTO | Naţionala României U21, în haine noi pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo! Cum arată noul echipament al tricolorilor micigalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a anunţat echipamentul oficial de joc cu care naţionala U21, calificată la Jocurile Olimpice, va evolua la Tokyo.

FOTO | Cum arată echipamentul de joc al naţionalei U21 pentru Jocurile Olimpice

Naţionala României revine la o ediţie a Jocurilor Olimpice după mai bine de jumătate de secol, iar tricolorii voi juca în haine noi. FRF a alcătuit, alături de suporteri, echipamentul pentru evenimentul din Tokyo. 

"Ulterior, comisia formată din Horia Brenciu (artist), Vlad Munteanu (manager operaţional loturi naţionale FRF), Alfonso Flores (manager sponsorizări Joma) şi reprezentanţi ai departamentelor comunicare şi marketing FRF au ales viziunea câştigătoare a lui Cătălin Marian", a transmis FRF. 

Astfel, naţionala va avea două rânduri de echipament, unul alb complet şi altul albastru complet, cu flacăra olimpică imprimată: "În culori noi, aşteaptă să-l îmbrăcăm pentru încă o poveste frumoasă, de la nopţile italiene spre dimineţile japoneze care vor rămâne în istorie…", se mai arată în mesajul transmis de FRF. 

Naţionala U21 a României s-a calificat la Jocurile Olimpice, în urma performanţei de la Campionatul European U21, din 2019. Cu Mirel Rădoi pe bancă, tricolorii mici au reuşit să ajungă până în semifinale, de unde au fost eliminaţi de Germania. 

Afla mai multe despre: tricou nationala u21 tokyoechipa nationala olimpiadatricou nationala olimpiadajocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare