Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Nebunie în Premier League! Fanii lui West Ham au intrat pe teren. Gestul superb făcut de cei de la Burnley pentru câţiva copii

FOTO | Nebunie în Premier League! Fanii lui West Ham au intrat pe teren. Gestul superb făcut de cei de la Burnley pentru câţiva copii

Premier League

Comentarii

Scene foarte tensionate la meciul West Ham - Burnley 0-3. Mai mulţi suporteri ai echipei gazdă au pătruns pe teren imediat după ce Burnley a deschis scorul, în minutul 66.

Suporterii lui West Ham United sunt tot mai nemulţumiţi de actualii patroni, pe care-i învinovăţesc pentru rezultatele slabe din acest sezon. Fanii vor ca David Gold şi David Sullivan să vândă clubul unui om de afaceri mai potent, care să ridice pretenţiile echipei. Răbdarea fanilor pare să fi ajuns la capăt la meciul cu Burnley, de pe teren propriu.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 66, prin Barnes. Imediat, mai mulţi fani au pătruns pe teren pentru a protesta. Unul dintre ei a luat un fanion din colţul terenului şi l-a afişat triumfător la mijlocul terenului. Protestul suporterilor n-a fost însă pe placul lui Mark Noble. Mijlocaşul lui West Ham l-a bruscat şi l-a certat serios pentru felul în care a ales să protesteze.

În toată această tensiune şi-a făcut loc şi un gest simpatic. Cei de la Burnley au primit câţiva copii pe banca de rezerve, pentru a-i proteja de haosul din tribune.

Afla mai multe despre: west ham unitedburnleypremier league 

viewscnt
Articole similare