Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Nebunie totală. Ce cadou a primit Kinsey Wolanski de la un angajat UEFA, după ce a intrat pe teren în timpul finalei CL: ”E cel mai dulce băiat”

FOTO | Nebunie totală. Ce cadou a primit Kinsey Wolanski de la un angajat UEFA, după ce a intrat pe teren în timpul finalei CL: ”E cel mai dulce băiat”galerie foto
Comentarii

Kinsey Wolanski, tânăra devenită celebră după ce a intrat pe teren, îmbrăcată sumar, la finala Ligii Campionilor, a primit un suvenir din partea unui angajat UEFA. Asta deşi forul continental nu acceptă astfel de comportament.

Kinsey Wolanski a înfrumuseţat meciul Tottenham - Liverpool 0-2, o finală destul de inestetică. Tânăra în vârstă de 22 de ani a intrat pe teren îmbrăcată sumar şi imediat popularitatea ei a sărit în aer. Foarte surprinzător, şi unii dintre angajaţii UEFA au apreciat gestul, deşi forul continental este foarte vehement în astfel de cazuri.

Kinsey a dezvăluit că un angajat UEFA i-a dăruit un suvenir de la finala Champions League. Este vorba despre un bilet VIP de la finală, prins într-o cutie de plastic: ”Cel mai dulce băiat care lucrează la UEFA mi-a dat această plachetă în aeroport”, a scris tânăra pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: kinsey wolanskiuefa 

viewscnt
Articole similare