Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | "Negativ!". Veste-bombă pentru FCSB înaintea derby-ului cu Dinamo. Dennis Man s-a vindecat de Coronavirus

FOTO | "Negativ!". Veste-bombă pentru FCSB înaintea derby-ului cu Dinamo. Dennis Man s-a vindecat de Coronavirusgalerie foto

FCSB

Comentarii

Veste bună pentru Toni Petrea şi FCSB înaintea derby-ului cu Dinamo. Dennis Man (22 de ani), cel mai în formă fotbalist al FCSB în startul de sezon, s-a vindecat de COVID-19 şi poate fi utilizat în meciul contra "câinilor".

Valul de infectări cu COVID-19 de la FCSB începe să se disipe. Ultimul nume intrat pe lista fotbaliştilor vindicaţi de Coronavirus este Dennis Man. Atacantul FCSB a făcut anunţul mult aşteptat pe Instagram Stories, printr-un mesaj scurt. "Negativ!", a scris Dennis Man pe o poză cu el, cu un zâmbet larg.

Astfel, FCSB îl va putea folosi pe Dennis Man în derby-ul cu Dinamo, de sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 21:00. Rămâne de văzut dacă Man va intra din primul minut contra "câinilor" sau va fi ţinut pe bancă un timp. Dennis Man e cel mai în formă fotbalist al FCSB în startul noului sezon, cu opt goluri şi trei pase de gol în şase meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon.

Andrei Vlad, Sergiu Buş, Florin Tănase, Iulian Cristea, Andrei Miron, Darius Olaru, şi Florinel Coman s-au vindecat de COVID-19, la fel ca şi antrenorul Toni Petrea.

Afla mai multe despre: dennis mancovid-19fcsbdinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare