Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | "New year, new me". Surpriză pentru fani! Cum va arăta echipamentul lui Dinamo în sezonul viitor

FOTO | "New year, new me". Surpriză pentru fani! Cum va arăta echipamentul lui Dinamo în sezonul viitorgalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Dinamo îşi schimbă înfăţişarea începând din sezonul viitor. "Câinii" vor avea un nou design pentru echipamentul de acasă şi vor arăta ca o formaţie de UEFA Champions League.

Oficialii clubului din "Ştefan cel Mare" au primit deja schiţa pentru echipamentul din sezonul viitor, iar cel de "acasă" seamănă cu cel al lui Ajax Amsterdam, relatează sport.ro. Totodată, al treilea rând de echipament al "câinilor" va fi de culoare verde, la cererea sponsorului principal al lui Dinamo. 


sursă foto: sport.ro

 

Dinamo poate trăi şi fără Nistor: "Nu e un capăt de ţară. Se poate juca şi fără el!"

Dinamo l-a vândut pe Dan Nistor la Craiova, anunţul oficial fiind făcut pe 6 ianuarie. Mihalcea, dinamovist cu ştate vechi, nu se sperie de faptul că trupa din Ştefan cel Mare a rămas fără căpitan. Cel poreclit "Ţăranul" crede că Dinamo se poate descurca, în ciuda faptului că Nistor era un jucător foarte bun.

"Jucătorii vin, pleacă... Au oferte mult mai bune, nu mai poţi să îi ţii sau să îi legi de club cum eram noi, pe o perioadă mai lungă.  Se poate juca fotbal şi fără Nistor, se poate reconstrui o altă echipă. Poate vin jucători la fel de buni, de determinaţi, lideri, şi se poate schimba stilul echipei. Nu e nicio problemă, poate pleca şi un altul, nu neapărat Nistor. Într-adevăr, un jucător bun, care pentru Dinamo a jucat destul de bine. Din păcate, nu a luat şi trofee, ăsta este un lucru negativ în ultimii doi ani. Dar nu e un capăt de ţară. Repet, pot veni alţi jucători care îl pot suplini", a spus Adi Mihalcea.

Afla mai multe despre: dinamoechipament dinamo 

viewscnt
Articole similare