Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Nike, cadou special pentru Halep înainte de Australian Open! Cu ce adidaşi personalizaţi va juca Simona la Melbourne

FOTO | Nike, cadou special pentru Halep înainte de Australian Open! Cu ce adidaşi personalizaţi va juca Simona la Melbournegalerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep, locul 1 WTA, finalista ultimei ediţii, va evolua cu estona Kaia Kanepi, locul 70 WTA, în manşa I a Australian Open, primul de Mare Şlem al anului. Simona va intra pe teren cu o pereche de adidaşi personalizaţi.

În urmă cu un an, Halep uimea lumea tenisului şi juca la Melbourne într-un echipament "no name", realizat la un atelier de croitorie din China. Turnelul venea la scurt timp după ce contractul dintre Adidas şi sportiva din Constanţa expirase, iar Halep a amânat luarea unei decizii în privinţa sponsorului tehnic. Ulterior, Halep a semnat un contract cu Nike.

Acum, Halep merge la Australian Open din postură de lider WTA, iar Nike o tratează pe Simona aşa cum se cuvine. Producătorul american de a confecţionat o pereche de încălţări personalizate pentru Simona, pe care apare un ardei iute (aluzie la jocul de cuvinte Halepeno - Jalapeño). Simona a primit porecla "Halepeno" chiar la Australian Open, la ediţia din 2015, graţie victoriilor categorice obţinute în meciurile din primele tururi.

"Vă mulţumesc, Nike, pentru designul creativ! Îi iubesc!", a scris Simona pe Instagram, publicând imagini cu adidaşii pe care îi va purta la primul turneu de Mare Şlem al anului.

Pe lângă ardeiul iute pe care e scris numele Halep, încălţările au desenat pe partea din spate un "termometru" care măsoară iuţenia ardeiului.

Dacă va trece de primul tur, Halep va evolua cu americanca Sofia Kenin, locul 56 WTA, sau cu o jucătoare din calificări.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe