Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Nike i-a făcut o surpriză superbă Simonei Halep după triumful de la Roland Garros: "Niciodată nu-l uiţi pe primul"

FOTO | Nike i-a făcut o surpriză superbă Simonei Halep după triumful de la Roland Garros: "Niciodată nu-l uiţi pe primul"galerie foto

Simona Halep

Comentarii

Sponsorul tehnic al Simonei Halep i-a făcut o surpriză plăcută sportivei noastre, afişând un banner gigant în centrul oraşului New York, însoţit de mesajul: "Niciodată nu-l uiţi pe primul"

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un Grand Slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un "major", după Virginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.

Simona Halep revine în România, luni, din Franţa, unde a câştigat titlul la Roland Garros. Ea va sosi cu o cursă Tarom, care ajunge la ora 16.15, urmând a fi întâmpinată de ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, de preşedintele FRT, George Cosac, precum şi de ceilalţi membri ai Comitetului Director al FRT, la Salonul Oficial al Aeroportului Internaţional Henri Coandă.

LIVE VIDE - URMĂREŞTE AICI ÎN DIRECT SOSIREA SIMONEI HALEP ÎN ROMÂNIA şi momentul în care prezintă trofeul Roland Garros la Naţional Arena

Afla mai multe despre: simona halepparisnew yorkroland garrosnike 

viewscnt
Articole similare