Experiențe împreună.
You are here:

FOTO | Nike şi cea mai şocantă reclamă de până acum! Gigantul american a împărţit netul în două

FOTO | Nike şi cea mai şocantă reclamă de până acum! Gigantul american a împărţit netul în douăgalerie foto

Diverse

Comentarii

Producătorul american de echipament sportiv Nike a stârnit reacţii laudative şi critice în egală măsură, după o postare pe contul oficial de Instagram ce avea în prim-plan un fotomodel neepilat în zona axilară.

Recent, cunoscutul brand a publicat pe contul "Nike Women" o imagine cu fotomodelul nigerian Annahstasia şi descrierea "Big mood", o expresie folosită în ultimul timp cu sensul de "aşa mă simt în acest moment".Imaginea în care Annahstasia îşi arată părul de la subraţ a strâns pste 200.000 de aprecieri, fiind lăudată de useri pentru modul în care Nike încurajează lumea să-şi promoveze "naturaleţea".

Au existat însă şi critici dure, unii useri catalogând imaginea drept "greţoasă", iar pe marginea subiectului a fost lansată o veritabilă dezbatere.

"Nu o mai degradaţi doar pentru că nu s-a epilat" sau "Nu spuneţi acelaţi lucru despre bărbaţii care au păr la subraţ! Corpul ei, decizia ei!", au fost câteva dintre mesajele de susţinere.


 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe