Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | ”Notre respect Politehnica”. Mesajul genial publicat de Poli Iaşi, după titlul câştigat de CFR Cluj. Ironie fină pentru FCSB

FOTO | ”Notre respect Politehnica”. Mesajul genial publicat de Poli Iaşi, după titlul câştigat de CFR Cluj. Ironie fină pentru FCSBgalerie foto

FCSB

Comentarii

Oamenii care se ocupă de pagina de Facebook a celor de la Poli Iaşi au venit din nou cu o postare genială, de această dată după titlul câştigat de CFR Cluj.

În 1986, după ce o eliminau pe Anderlecht, steliştii afişau, pe tabela din Ghencea, mesajul ”Notre respect Anderlecht”. După 32 de ani, ieşenii i-au ironizat pe stelişti imediat după ce CFR Cluj a câştigat titlul în Liga I.

Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA, felicitări! V-am ajutat noi cu postarea, puteţi să daţi doar share”, a fost mesajul celor de la Poli Iaşi, alături de o fotografie cu ”Notre respect Politehnica”.

Mai jos, imaginea cu tabela de marcaj de pe Ghencea, după meciul senzaţional cu Anderlecht. Autorul mesajului este regretatul Cristian Ţopescu, cel care a venit cu ideea în timpul partidei cu campioana Belgiei.

L-am văzut pe băiatul care manevra tabela, iar în minutul 75 mi-a venit ideea. I-am scris pe un bileţel, ca să fiu sigur că nu greşeşte”.

Afla mai multe despre: iasifcsbsteauacfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare