Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Noul echipament al lui Manchester United, inspirat după miracolul din finala Champions League '99! De Gea, îmbrăcat în "pijama"

FOTO | Noul echipament al lui Manchester United, inspirat după miracolul din finala Champions League '99! De Gea, îmbrăcat în "pijama"galerie foto

Manchester United

Comentarii

Manchester United şi-a prezentat joi echipamentul de acasă pentru noul sezon, inspirat din succesul "diavolilor" în finala istorică de UEFA Champions League din anul 1999. În schimb, tricoul pentru portar seamănă mai mult cu o pijama.

Tricoul de acasă al "diavolilor" păstrează aceeaşi culoare clasică, dar vine cu elemente negre, iar pe mâneci au fost inscripţionate minutele 90+1 şi 90+3, adică cele în care Teddy Sheringham şi Ole Gunnar Solksjaer au marcat golurile din finala UEFA Champions League din 1999 cu Bayern Munchen. 

În schimb, tricoul pentru portar nu a fost foarte bine primit de toată lumea. De Gea a fost îmbrăcat într-un tricou cu un design retro, dar care i-a făcut pe fanii lui United să asemene echipamentul cu o pijama. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: manchester united 

viewscnt
Articole similare