Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Nu încercaţi aşa ceva acasă, la şcoală şi mai ales la volan! Un wrestler din familia lui The Rock a fost arestat

FOTO | Nu încercaţi aşa ceva acasă, la şcoală şi mai ales la volan! Un wrestler din familia lui The Rock a fost arestatgalerie foto

WWE

Comentarii

Superstarul WWE, Jimmy Uso (n.r. Jonathan Solofa Fatu) a mers la închisoare pentru că a condus în stare de ebrietate. Americanul de origine samoană nu este la prima abatare şi riscă să rămână atât fără slujbă, cât şi fără soţie.

În noaptea de 24 iulie spre 25 iulie, Jimmy Uso a fost dus la secţie după ce a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice pe străzile din Pensacola, Florida. Wrestlerul şi-a înrăutăţit situaţia în momentul în care a refuzat să se supună probei cu alcool test. 

Superstarul WWE a fost eliberat din arest, pe o cauţiune de 1000 de dolari, dar greul abia acum ar putea începe. Uso a ajuns la închisoare şi în urmă cu câteva luni. Atunci a fost acuzat de ultraj, după ce a vrut să se bată cu poliţiştii care au oprit maşina condusă pe contrasens de soţia sa, Naomi (n.r. Trinity Fatu).

WWE nu a dorit să comenteze situaţia, cu excepţia faptului că Johnatan Fatu este responsabil pentru propriile sale fapte. Din ultimele informaţii, wrestlerul este în pericol să absenteze o perioadă îndelungată din companie, dar şi să rămână fără frumoasa Naomi, sătulă de actele de indisciplină ale soţului ei.

VEZI GALERIE FOTO

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: wwethe rockrawsmackdownjimmy usothe usoswrestling 

viewscnt
Articole similare