Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Nu l-au uitat pe Sala! Gestul superb făcut de FC Nantes la un an de la marea tragedie care a lovit fotbalul

FOTO | Nu l-au uitat pe Sala! Gestul superb făcut de FC Nantes la un an de la marea tragedie care a lovit fotbalulgalerie foto

Ligue 1

Comentarii

În urmă cu fix un an, pe 21 ianuarie 2019, a fost dat dispărut avionul în care se afla Emiliano Sala, fotbalist care urma să se transfere la Cardiff City de la FC Nantes. Clubul francez îl va omagia pe fostul lor jucător la următorul meci din campionat.

FC Nantes a anunţat marţi, pe reţelele oficiale de socializare, că la meciul cu Bordeaux, programat duminică în Ligue 1, echipa va purta un echipament special, în memoria lui Emiliano Sala. 

Echipamentul special va fi în culorile Argentinei, ţară care l-a dat fotbalului pe Emiliano Sala, decedat în urmă cu un an. El a jucat 133 de meciuri pentru FC Nantes, marcând de 48 de ori pentru "canari". 

EMILIANO SALA A MURIT ÎN TIMP CE ZBURA SPRE CARDIFF

Epava avionului în care se aflau fotbalistul argentinian Emiliano Sala şi pilotul David Ibbotson a fost găsită, la 3 februarie, pe fundul Canalului Mânecii.

La 7 februarie, autorităţile britanice au anunţat că au recuperat din epava avionului trupul neînsufleţit al fotbalistului Emiliano Sala. Trupul pilotului David Ibbotson nu a fost găsit.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se aflau Sala şi pilotul, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Afla mai multe despre: emiliano salasala decesfc nantesligue 1 

viewscnt
Articole similare